برای نخستین بار؛ حضور دانشگاه سمنان در نظام رتبه بندی تایمز 2020

دانشگاه سمنان برای نخستین بار در فهرست دانشگاه های مطرح در نظام رتبه بندی تایمز 2020 خبر داد .

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان از قرار گرفتن نام این دانشگاه برای نخستین بار در فهرست دانشگاه های مطرح در نظام رتبه بندی تایمز 2020 خبر داد .

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان از قرار گرفتن نام این دانشگاه برای نخستین بار در فهرست دانشگاه های مطرح در نظام رتبه بندی تایمز 2020 خبر داد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ؛ دکتر سیف الله سعدالدین با اعلام این خبر گفت: نظام رتبه بندی تایمز یکی از مطرح ترین نظام‌های رتبه‌بندی بین‌المللی است که به رتبه بندی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی در سطح جهان می پردازد.
وی با بیان اینکه نتایج تایمز به عنوان یک رتبه بندی جهانی، اولین بار در سال ۲۰۰۴ با همکاری مشترک تایمز و کیواس منتشر شد افزود : این نظام دارای روش شناسی خاص خود در رتبه بندی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان افزود: این رتبه بندی از ۱۳ شاخص و در قالب ۵ معیار کلی آموزش با وزن ۳۰ درصد، پژوهش با وزن ۳۰ درصد، استنادات با وزن ۳۰ درصد، وجهه بین المللی با وزن ۷.۵ درصد و ارتباط با صنعت با وزن ۲.۵ درصد بهره گرفته است.
دکتر سعدالدین تصریح کرد : مبنای محاسبات شاخص ها سه منبع اطلاعاتی معتبر شامل داده های ارسالی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی که به صورت خود اظهاری جمع آوری می شوند، داده های حاصل از نظرسنجی شهرت توسط متخصصین آموزش عالی و اطلاعات تولیدات علمی موسسات آموزش عالی نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس است .
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت : از  مجموع یک هزار و ۳۹۶ دانشگاهی که از سراسر جهان در نظام رتبه بندی 2020 تایمز شرکت کرده اند، تعداد ۴۰ دانشگاه ایرانی موفق به حضور در این رتبه بندی جهانی شده اند و دانشگاه های الزهرا، شهید مدنی آذربایجان، بیرجند، بوعلی سینا، گیلان، خوارزمی، سمنان، شاهد، شهید باهنر کرمان، شهید چمران اهواز، شهرکرد، صنعتی شاهرود، علوم پزشکی شیراز، ارومیه، یزد و زنجان نیز به ترتیب در فاصله ۱۰۰۰+ قرار دارند.

.

وزن معیار

معیار

شاخص

وزن شاخص

۳۰

آموزش (محیط آموزشی)

بررسی شهرت: آموزش

۱۵٪

نسبت مدرک دکتری اعطا شده  به تعداد اعضای هیأت علمی

۶٪

نسبت تعداد کل دانشجویان کارشناسی به اعضای هیأت علمی

۴.۵٪

نسبت مدرک دکتری به کارشناسی ارائه شده توسط مؤسسه

۲.۲۵٪

درآمد مؤسسه

۲.۲۵٪

۳۰

پژوهش (حجم، درآمد و شهرت)

بررسی شهرت: پژوهش

۱۸٪

درآمد پژوهش

۶٪

تعداد مقالات منتشر شده به ازای اعضای هیأت علمی

۶٪

۳۰

استنادات (تأثیر پژوهش)

تأثیر- میانگین تعداد استنادها به ازای مقالات منتشر شده

۳۰

۲.۵

درآمد صنعتی (انتقال دانش)

درآمد پژوهشی حاصل از صنعت (به ازای اعضای هیأت علمی)

۲.۵

۷.۵

وجهه بین ­المللی (اعضای هیئت علمی، دانشجو،  پژوهش)

نسبت اعضای هیأت علمی بین‌المللی به بومی

۲.۵

نسبت دانشجویان بین‌المللی به بومی

۲.۵

سهم مقالات منتشر شده مشترک با نویسندگان همکار بین‌المللی

۲.۵

 
 
 
مدیر سیستم
تهیه کننده:

مدیر سیستم

تصاویر

 -  -  -